Vull fer un triatló, Com ho faig?

Primer de tot apuntar-te amb nosaltres. Tenim tot tipus de nivells i els nostres entrenadors et guiaran perquè aconsegueixis el teu objectiu.

No em vull dedicar al Triatló, tinc cabuda al vostre club?

I tant. Si t’agrada córrer, nedar i/o el ciclisme independentment de si vols o no fer un triatló, pots entrenar amb nosaltres. També competim a curses de carrera a peu, natació i cicloturistes.

Ja tinc molta experiència en Triatló, tinc cabuda al vostre club?

No sols competiràs a molt alt nivell, sinó que els nostres entrenadors trauran el millor de tu.

Vull fer-me soci del vostre club, què haig de fer?

És molt fàcil, has de triar la quota més convenient a les teves necessitats i fer els tràmits que trobis a la secció «Fes-te Soci». Una vegada abonada la quota, rebràs un correu amb les instruccions a seguir. No et preocupis que ens posarem en contacte amb tu. Si tens algun problema pots emplenar el formulari de contacte amb els teus dubtes.

Quant costa fer-me soci?

Tenim tres quotes que s’adapten a tu. La bàsica de 30€/any, la reduïda de 60€/any i la completa de 35€/trimestre. Per a veure el que t’ofereix cadascuna d’elles, dirigeix-te a la secció «Fes-te Soci».

M'he de federar per competir?

Des del Club Esportiu Penedès Costa Daurada recomanem als nostres triatletes que es Federin pels següents motius:
-Dins del Calendari de la Federació Catalana, tindran preferència d’inscripció, amb places reservades només per federats i terminis d’inscripció exclusius.
-A totes les proves de la Federació Catalana de Triatló utilitzaran el mateix dorsal, evitant la recollida prèvia a les competicions.
-Podran competir a totes les competicions de triatló, de qualsevol categoria, sense haver de pagar la part d’assegurança de dia.
-Comptaran amb Assistència Mèdica en cas d’accident o lesió, ja sigui entrenant o competint, segons la Pòlissa contractada per la Federació Catalana de Triatló amb Mútuacat.
-Disposaran d’una Cobertura de Responsabilitat Civil (RC), pòlissa contractada amb Allianz Seguros que cobreix els danys produïts a tercers (no propis).

-Sempre que participin en competicions del Calendari de la Federació puntuaran pel Ranking Individual, al Circuit Català i a la Lliga de Clubs.

-A més, s’ha creat el Club de Beneficis FCTRI on trobareu un ampli de llistat de col·laboradors que ofereixen descomptes de tot tipus.

M'he fet mal competint/entrenant, què haig de fer?

En cas de patir un accident esportiu durant la pràctica de triatló, tant en entrenament com en competició, cal seguir els passos indicats en el document Procediment en cas d’accident.

    Si tens més dubtes, omple el formulari. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible