Els inicis

El Club Esportiu Penedès Costa Daurada va ser fundat l’octubre de 2012 com a primer i únic club de triatló del Vendrell i la comarca del Baix Penedès. L’objectiu de l’entitat és fomentar la pràctica esportiva en general i concretament del triatló.

El present

Actualment el club té presència a importants competicions nacionals i fins i tot internacionals, aportant esportistes a totes la categories (júnior, sub-23, sènior, veterà1 i veterà2) i d’ambdós sexes i mostrant un especial interès en potenciar l’equip femení. Pel que fa a modalitats, fins ara hi ha hagut participació a duatlons (tant de muntanya com de carretera) i triatlons de distància supersprint, sprint, olímpica, mitja distància (70.3) i Ironman.

No tot es triatló

Però amb uns paisatges, terrenys i espais tant diversos com tenim a la nostra comarca, dins del nostre club no hi podia faltar el Running. Sigui per pista, sobre sorra compacta, per muntanya o asfalt, ens encanta córrer: des dels 5k fins a la marató d’asfalt; passant per les curses d’obstacles; i acabant amb les curses de muntanya, marxes de resistència o Ultra distàncies.

Més que un club

Som un club de proximitat, de germanor, on l’esforç i l’evolució de cadascun de nosaltres és important per a la resta. Sentim que hem creat una família esportiva, que no només comparteix entrenaments i competicions, sinó que intenta viatjar junta, que dóna suport i fa seguiment d’altres companys i organitza esdeveniments extraesportius per celebrar els reptes aconseguits. El CEPCD és de Tots i per Tots.